Belenco İle Mekanlarda İlham İçin 2020’nin En Beğenilen Paylaşımları

Zamanımızın büyük çoğunluğunu evlerimizde geçirdiğimiz bu yıl, ev dekorasyonuyla ilgili ilham almak için Instagram en çok başvurduğumuz platformlardan biri oldu. Belenco olarak, nefes kesen ve ilham veren tasarım fikirlerini yıl boyunca Instagram hesabımızda paylaşmaktan mutluluk duyduk. Üstelik sadece tasarım ve uygulama fikirleri değil, ilham veren yemek tariflerini de Intema Yaşam işbirliği ile sizlere sunduk.

İşte ilham veren uygulamalar ve trend belirleyen estetik tasarımlarla Belenco’da 2020:

1. Fairy White, İlham Perilerinizi Besleyen Bir Mutfak

Belenco Kuvars Yüzeyler, içinde geçirilen her saniye kullanıcılarına ilham verecek yaşam alanlarının vazgeçilmez bir parçası olur. Özellikle de Fairy White ile ilham perileri için cezbedici bir yaşam alanı haline gelen mutfaklarımız belki de 2020’de en çok vakit geçirdiğimiz odalarımız haline geldi. Bu şık uygulama fotoğrafları, Fairy White renginin doğal ahşap dokularla nasıl da uyum içinde olduğunu gözler önüne seriyor.

https://www.instagram.com/p/CClC1MMnXbA/?igshid=1l8tmw8w71jbh

 

2. Belenco’nun Yeni Fabrika Yatırımı

2020’nin en güzel haberlerinden biri de Belenco’nun ikinci fabrikasının yapım çalışmalarının tamamlanması oldu. Bu haberi Instagram hesabımızdan sizlere duyurmak ve yeni fabrika ve idari binamızı paylaşmak bizler için oldukça heyecan vericiydi. Ofislerimizi genişletip, yeni fabrika idari binamıza geçiş yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz ve bu heyecanı da sizlerle paylaşıyoruz.İşte yeni fabrika ve ofislerimizden sizlerin beğenisine sunduğumuz kareler:

https://www.instagram.com/p/CJ_BjFshnEf/?igshid=v6wbkad4y3wc

 

3. Sıcacık Bir Mutfak: Belenco Spa Black

Ankara’nın prestijli projelerinden Meva Şehir, mutfaklarında Belenco Spa Black tercih etti. Belenco Spa Black rengini gri tonlarında mutfak dolaplarıyla kombinleyen uygulama, mutfakta sıcak ve davetkar bir hava yakalatmış. Gizli aydınlatmalarla da Belenco Spa Black rengini tüm güzelliği ile ortaya çıkaran uygulama fotoğrafları, 2020’de en beğenilen Instagram paylaşımlarımızdan biri oldu.

https://www.instagram.com/p/B_SN-WInyJ0/?igshid=t4zuf816k0nf

 

4. Vazgeçilmez Bir Klasik: Kashmera White 

Carrara mermeri görünümünü yaşam alanlarına taşımak isteyenler için Belenco Kashmera White mükemmel bir seçim olacaktır. Kashmera White, doğal damar deseni ile beyaz rengin aydınlık ve ferahlığını mutfağınıza taşıyarak bir şahesere dönüştürür. İçerdiği doğal kuvars mineralleri sayesinde sadece sağlam değil aynı zamanda lekelere dayanıklı ve bakım gerektirmeyen Kashmera White, kaşmirin ipeksi dokusuna sahip damar deseni ile ödüllü bir yüzey tasarımıdır.

https://www.instagram.com/p/CJ8mj6PBRZz/?igshid=1hl6lhsul4cda

 

5. Mükemmel Bitiş: Kenar Profilleri 

Tezgah ve bankolarda ön kenar profillerinin seçimi, yüzeyin seçimi kadar önemli bir konudur. Mekanın ruhuna ve tarzına uygun olarak çok çeşitli kenar profilleri içinden seçim yapabilir ve tezgah yüzeyinizi mükemmel bir bitişle taçlandırabilirsiniz.  İşlevsel olduğu kadar estetik görünmesine de dikkat edin. Ön kenar profillerinin işçilik ve uygulamaları yetkili atölyeler tarafından yapılmaktadır. Atölyenin makine ve ekipman parkına bağlı olarak uygulanan kenar profili tipleri değişkenlik gösterebilir. O nedenle uygulamayı yapacak atölye ile öncesinde detaylı görüşmenizi ve mutabakat sağlamanızı öneririz. 2020’de Instagram paylaşımlarımız arasında da en çok beğeni alan gönderilerimizden birisi de Moldova distribütörümüzden gelen bu şık uygulama oldu. Kenar profilleri ve çeşitleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için “Kenar Profilleri” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

https://www.instagram.com/p/B_FANfwnnSF/?igshid=wlpl2r8l3xx4

 

KATALOĞUMUZU İNCELEYİN