Belenco’ ya Uluslararası Tasarım Ödülü

İtalya'da bu yıl 23.’sü düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award Dünya’nın en önemli ve kapsamlı tasarım yarışması olarak kabul edilmektedir. Belenco Kuvars Yüzeyler, A' Design Award'da Perla White ürünüyle “Yapı Malzemeleri, Yapı Elemanları, Yapı ve Sistem Tasarımı Kategorisi”nde A’ Design Award ödülünü kazanmıştır.

Perla White ürünü, dünyanın çeşitli bölgelerindeki en beyaz kuvars minerallerinin özenle seçilerek bir araya getirilmesi sonucu oluşmakta ve en saf transparan zemin üzerinde yine beyaz damarlarla olağanüstü tasarımı bulunmaktadır. Bu tasarımı ile dünyada nadir bulunan beyaz mermerlere alternatif yenilikçi bir üründür.

Tasarımın ilhamı, doğada bulunmayan saflıkta bir beyazlığın Belenco tarafından mimar, uygulamacı ve müşterilerimize kazandırılmasıdır.

Yenilikçi tasarım anlayışımız ve modernliğimiz ile uluslararası ödüller alıyoruz.

A' Design Award'da Perla White ürünü ile uluslararası alanda önemli bir başarıya imza atan Belenco, yenilikçi Arge ve Tasarım ekibiyle tasarım sürecine verdiği değerin karşılığını aldığı gibi sektöründe de birçok yeniliğe öncülük yapmayı kendine ilke edinmiştir.

Belenco Ar-Ge ve Tasarım ekibi, “Ürün tasarımında müşterilerimizin taleplerini dikkate alarak estetik, kullanışlı, sektöründe ilk olmasına özen gösteriyoruz. Üzerinde çalıştığımız birçok yeni ürünle Dünya çapında ödülleri şirketimize katmaya devam edeceğiz. Aldığımız her ödül titiz çalışma sürecimizin sonucudur” diye belirtmiştir.

Sizin hayalleriniz, bizim onu yansıtacak yüzeylerimiz var.

27 Mayıs 2017 Cumartesi

KATALOĞUMUZU İNCELEYİN